Υπηρεσίες

Αφοί Σαββανή

Οικοδομικές εργασίες και υπηρεσίες στην κέρκυρα

Η αγάπη μας για τη δουλειά, σε συνδυασμό με το μεράκι και την υπευθυνότητα, μας βοήθησαν να πορευτούμε όλα αυτά τα χρόνια και να έχουμε στο ενεργητικό της εταιρίας μας μεγάλο πλήθος έργων. Χρησιμοποιούμε υλικά άριστης ποιότητας και σε συνδυασμό με την εμπειρία των συνεργείων μας το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

Αφήστε σε μας το άγχος της κατασκευής και εσείς πάρτε το κλειδί στο χέρι απολαμβάνοντας ολοκληρωμένες λύσεις από το πρώτο ως το τελευταίο στάδιο. Η εταιρία μας, δίνει επίσης τη δυνατότητα στο πελάτη να επιλέξει συγκεκριμένα στάδια συνεργασίας (θεμελίωση, επιχρίσματα, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ελαιοχρωματισμοί, φωτοβολταϊκά, κατασκευή περιβάλλοντος χώρου, κ.α.) Στη διάρκεια της κατασκευής η ανακαίνισης του χώρου του. Όλα τα στάδια στην κατασκευή μιας οικοδομής, είναι εξίσου σημαντικά.

Ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις στην Κέρκυρα.

Η πολυετή πείρα που διαθέτει η εταιρία μας θα σας φανεί χρήσιμη εάν θελήσετε να αλλάξετε το χώρο που ζείτε ή εργάζεστε. Οι ανακαινίσεις κατοικιών και επαγγελματικών χώρων χρειάζονται έξυπνες και οικονομικές λύσεις. Ο χώρος που κινούμαστε και εργαζόμαστε πρέπει να έχει λειτουργικότητα και άνεση αλλά προπάντων να μας εκφράζει. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση του χώρου σας με εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία θα εκμεταλλευτούν όλους τους ωφέλιμους χώρους για ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα βάσει των επιθυμιών σας αλλά και των δυνατοτήτων του χώρου. Επιλέξτε την εταιρεία μας για την ανακαίνισή σας στην Κέρκυρα και δείτε τι σημαίνει ταχύτητα και σοβαρότητα.

Επιχρίσματα – χτισίματα

Επιχρίσματα και χτισίματα στην Κέρκυρα

Η εταιρία Αφοί Σαββανή οικοδομικές κατασκευές, έχει μακράν οικογενειακή παράδοση στη δόμηση. Δύο σημαντικές φάσεις στην κατασκευή μιας οικοδομής είναι τα χτισίματα και τα επιχρίσματα, εργασίες για τις οποίες μπορούμε να περηφανευόμαστε για την απόδοση μας και την πρωτοπορία μας. Χτίζουμε με εμπειρία γούστο και μεράκι για δουλειά. Είτε πρόκειται για το διαμέρισμα σας την μονοκατοικία ή την επαγγελματική στέγη σας. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στα χτισίματα είναι επωνύμων εργοστασίων με πιστοποιητικά εγγύησης.

Επενδύσεις

Επενδύσεις κτιρίων στην Κέρκυρα

Υπάρχουν αρκετοί οικονομικοί τρόποι ανακαίνισης σπιτιού με τους οποίους μπορείτε εύκολα και γρήγορα να ανανεώσετε τους χώρους σας δημιουργώντας παράλληλα ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα. Μια τέτοια λύση θα μπορούσε να είναι η επένδυση τοίχων σε επιλεγμένους χώρους της οικίας σας, τους οποίους θέλετε να μεταμορφώσετε, να αναδείξετε και να βελτιώσετε. Υπάρχουν διάφορα υλικά με τα οποία μπορείτε να επενδύσετε μια επιφάνεια και να αποκτήσετε ένα χώρο που θα συμβαδίζει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αρχιτεκτονικής και του τρόπου διαβίωσης. Το ξύλο, η πέτρα, το μάρμαρο, τα πλακίδια, οι ψηφίδες κ.ά. Είναι μερικά  από τα υλικά που σε συνδυασμό με τη σωστή επιλογή χρωματικών συνθέσεων στον χώρο μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αποκτήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε.

Μονώσεις - Θερμομονώσεις

Μονώσεις και θερμομονώσεις στην Κέρκυρα.

Η σωστή μόνωση ταρατσών είναι «το άλφα και το ωμέγα» στην καταπολέμηση της υγρασίας, και τη δημιουργία μούχλας καθώς εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή προφύλαξη για τους εσωτερικούς χώρους από τις κλιματολογικές συνθήκες όπως: βροχή, χιόνι και ζέστη. Η σωστή μόνωση μπορεί να σας γλιτώσει από δαπανηρές επισκευές στο μέλλον και να σας εξασφαλίσει οικονομία στην κατανάλωση πετρελαίου και ρεύματος. Οι οικοδομικές κατασκευές Αφοί Σαββανή χρησιμοποιούν υλικά με προδιαγραφές και πιστοποιητικό και αναλαμβάνουν μονώσεις ταρατσών, μονώσεις τοιχοποιίας, μονώσεις παντός είδους, με εγγύηση εργασιών. Εμπειρία, συνέπεια και υπευθυνότητα.

Σοβάδες

Σοβάδες στην Κέρκυρα

Τα σοβατίσματα είναι απαραίτητο να γίνονται από έμπειρους τεχνίτες. Η εταιρία μας διαθέτει όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως μηχανήματα εκτόξευσης σοφά, μπετονιέρες, σκαλωσιές, μαδέρια, κ.λ.π. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει όλες τις εργασίες που αφορούν το σοφά έως τα μερεμέτια. 

Ξυλουργικές εργασίες

Ξυλουργικές εργασίες στην Κέρκυρα

Η εταιρία μας συνεργάζεται με καταξιωμένους τεχνίτες στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών οι οποίοι μπορούν να δημιουργήσουν για εσάς σε σχέδια και υλικά που επιθυμείτε. Το πεδίο εργασιών επεκτείνεται σε ξυλουργικές εργασίες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων όπως πόρτες, παράθυρα, σκάλες, κουφώματα, ντουλάπες, έπιπλα μπάνιου, κουζίνας και πέργολες, καθώς και την επικάλυψη ευαίσθητων τοίχων όπως της κουζίνας ή του μπάνιου με κεραμικά πλακάκια η εταιρία μας εγγυάται για την ανθεκτικότητα και αισθητική αξία του αποτελέσματος.
 

Δάπεδα

Κατασκευή δαπέδων στην Κέρκυρα

Η κατασκευή ενός δαπέδου μπορεί να γίνει από διάφορα υλικά, όπως: μάρμαρο, γρανίτη, πλακάκια, ξύλο κ.α. Ανάλογα με τη χρήση, το χώρο, τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε και φυσικά τις επιθυμίες σας. Από την κατασκευή δαπέδου σε ένα βιομηχανικό κτίριο, αποθήκη, εργοστάσιο κ.λπ., ή την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων για ανοιχτούς και εξωτερικούς χώρους όπως: διαδρόμους και βεράντες, η την τοποθέτηση πλακιδίων σε ευαίσθητα μέρη όπως το μπάνιο και η κουζίνα, η εταιρία μας έχει τις λύσεις και τους σωστούς τεχνίτες. Συνεργαζόμαστε με γνωστές εταιρίες οι οποίες φημίζονται για την ποιότητα των προϊόντων τους αλλά και για την καινοτομία που προσφέρουν στην ποιότητα και τον σχεδιασμό των προϊόντων τους.

Ελαιοχρωματισμοί

Ελαιοχρωματισμοί στην Κέρκυρα

Το παιχνίδι των χρωμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια ευχάριστη νότα στην κατασκευή ενός κτιρίου. Για αυτό ακούμε τις επιθυμίες σας και σας προσφέρουμε τις συμβουλές μας ώστε να απολαύσετε το αποτέλεσμα. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι από τις πιο γνωστές εταιρείες, φιλικά στο περιβάλλον και τον άνθρωπο, και σας δίνουμε τη δυνατότητα της επιλογής μέσα από μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων, υλικών και τεχνοτροπιών για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες.
 

Τέχνη κήπου

Τέχνη κήπου στην Κέρκυρα από έμπειρα χέρια.

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα, μέσω της συνεργασίας της με επιλεγμένους κηποτέχνες, έμπειρους γεωπόνους και άρτια εξοπλισμένα συνεργεία,  της μελέτης – κατασκευής κήπων, της διαμόρφωσης εξωτερικών χώρων και της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και της σωστής συντήρησης τους με ευθύνη και σχολαστικότητα. Κύριος στόχος η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων οι οποίες μπορούν να προσαρμοστούν στον χώρο σας, στο κλίμα, στο έδαφος αλλά κυρίως στον προϋπολογισμό σας. Στην εποχή μας η περιβαλλοντική αναβάθμιση μέσω του πρασίνου δεν αποτελεί πολυτέλεια, αντίθετα είναι εξίσου σημαντική τόσο από βιολογικής πλευράς (σκιά και δροσιά το καλοκαίρι, αύξηση οξυγόνου κ.ά.), όσο και από πλευρά λειτουργικότητας (κυκλοφορία, ευρυχωρία, χώροι υποδοχής κ.ά.). Και μπορεί να επιτευχθεί χωρίς να στοιχίζει μια μικρή περιουσία.

Αφοί Σαββανή

Επίσης προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας («πράσινες εφαρμογές», ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) την καλύτερη ποιότητα ζωής και φυσικά την εξοικονόμηση χρήματος.

Άλλες ποιοτικές υπηρεσίες μας:

Ηλεκτρολογικές εργασίες στην Κέρκυρα, Υδραυλικές εργασίες στην Κέρκυρα,  Συντήρηση & επισκευή κτιρίων στην Κέρκυρα, Κεραμοσκεπές στην Κέρκυρα, Πέργκολες στην Κέρκυρα